Hogyan rendelj?

Amennyiben rendelni szeretnél, vagy pontos árakat szeretnél kapni, írj a következő email címre: regenyei.armory@gmail.com

Ahhoz, hogy pontos árakat és információkat tudjunk adni, szükségünk van az alábbi adatokra:
Név:
Cím (ország, irányítószám, város, utca, házszám):
Telefonszám:
A kard(ok) megnevezése/specifikációi:

Az adatok elküldése után 3-7 munkanapon belül tudunk válaszolni az email-re. Konkrét rendelés esetén küldünk egy rendelés összegzőt, ahol ellenőrizni tudod a kard adatait, valamint a szállítási információkat.

A rendelés csak az esetben él, amennyiben ezt az összegzőt visszaigazolod. Ezt követően még mi is küldünk egy visszaigazolást arról, hogy felvettük a megrendelést.
A rendelés elkészültekor emailben jelentkezünk a fizetési információkkal és a kardokról készült képpel. Ilyenkor a képről a főbb specifikációkat még ellenőrizni tudjátok a kép alapján.
A csomagot a fizetés megérkezése után tudjuk küldeni a megadott szállítási címre.


Fontos tudnivalók:

• Az árakkal kapcsolatos érdeklődés esetén is szükségünk van a szállítási információkra, másképpen az árak nem mérvadóak.

• Az összegzőben kiajánlott határidőt és árat csak az esetben tudjuk biztosítani, amennyiben arra 2 héten belül megkapjuk a visszaigazolást.

• Amennyiben a rendelésen módosítás történik (például plusz kard hozzáadásával, vagy a specifikációk jelentős módosításával), úgy a kiajánlott határidő is változtatásra kerülhet.

• A várólistánk 3-7 hónap is lehet, ami az egyes kard típusoktól függ. Általánosságban elmondható, hogy a feder rendeléseket tudjuk leghamarabb teljesíteni.

• Fizetni a rendelés elkészültekor kell.

• Kérjük jelezd, ha a számlázási és szállítási címed nem egyezik!


Amivel segíteni tudod a munkánkat:

• A tárgyba írd be a nevedet, valamint a rendelni kívánt kard típusát (kétkezes, egykezes, feder, stb.) vagy az aktuális dátumot.

• Kérjük, hogy egy adott érdeklődéshez/rendeléshez egy email folyamot használj (válasz opció). Ez segíti a rendelés átláthatóságát és a gyorsabb munkánkat.

Köszönjük, hogy a termékeinket választod!
Regenyei Armory KFT
Hungary

Regenyei kardok HEMA rendezvényekre
vagy klub vívásra
Web design by Szente Ákos © 2014 - 2019 Regenyei Péter copyright all rights reserved.