warranty

Garancia

Annak ellenére, hogy igyekszünk a legmagasabb minőséget biztosítani kardjainknál, előfordulhatnak garanciális esetek.
A szállítástól számítva 1 év garanciát biztosítunk az erős pengéinkre, és fél évet a közepes és hajlékony pengékre.
A garancia nem terjed ki a nem megfelelő használatból eredő sérülésekre (pl.: extrém erős ütésektől eltört, beütődött pengékre)!
Amennyiben a kard normál használat mellett sérül a garancia időn belül, úgy valószínűleg anyaghibáról vagy konstrukciós problémáról van szó. Ez esetben kérjük, hogy a lehető leghamarabb lépj kapcsolatba velünk (regenyei.armory@gmail.com) és ne használd tovább a kardot, mivel ez nagyobb sérülést okozhat, ami a garancia elvesztését is eredményezheti, és nem utolsó sorban bizonyos esetekben a kard használata sem biztonságos.

A garancia érvényesítéséhez a következő információkra van szükségünk:
• Név:
• Cím:
• Telefonszám:
• Rövid leírás a problémáról:
• Kép(ek) a kardról/problémáról:
• A kézhezvétel dátuma és/vagy az eredeti megrendelő neve/email-címe:

A garancia elbírálásához szükségünk van a kardra, hogy meg tudjuk vizsgálni a felmerült problémát (pl.: törés esetén a pengét), a garancia érvényesíthetőségéről csak ezután tudunk dönteni. A visszaküldés költsége a vásárlót terheli. A garancia érvényessége minden esetben egyéni elbíráláson alapul! Kérjük vegye figyelembe, hogy a teljes kardot vissza kell kapnunk (minden törött/sérült darabot), másképpen a kard elveszti a garanciát! A garancia érvényesítéséhez a szándék jelzésétől számítva 2 hónapon belül vissza kell kapnunk a kardot.
Amennyiben viszonteladótól vetted a terméket, kérjük, hogy vele lépj először kapcsolatba a garanciát illetően, mivel a vásárlást idejét ő fogja tudni igazolni.

Fontos tudnivalók:
• Kérjük vegye figyelembe, hogy a közepes pengék sérülhetnek, ha egy erősebb penge ellen használják, függetlenül az ütések erősségétől. Erre nem terjed ki a garancia.
• A visszaküldéshez szükséges szállítási információkat emailben küldjük el.
• Visszaküldés esetén kérjük jelöld a nevedet a kard pengéjén és a csomagoláson is, valamint NE használd a fegyver, kard szavakat a csomagoláson, helyette sporteszközként jelöld.
• A csomagot ugyanabból az országból kell visszakapnunk, ahova a kiszállítási történt. (kivéve, ha rendezvényen adod át a sérült kardot, vagy mindenképp EU-s országról van szó).Regenyei Armory KFT
Hungary

Regenyei kardok HEMA rendezvényekre
vagy klub vívásra
Web design by Szente Ákos © 2014 - 2019 Regenyei Péter copyright all rights reserved.